Klar, parat, start? 

Sommeren er over os og det betyder børnesommerlejr! Vi håber og tror på, at vi kan gennemføre en sommerlejr, der langt hen af vejen, minder om de tidligere år, med de corona-restriktioner der måtte være, når vi rammer uge 26. For at deltage på lejren vil vi kræve at børn, ledere og forældre, der møder op på lejren, kan fremvise et coronapas.

Her på den første sommelejr i 2020erne, vil vi se tilbage på nogle af de forrige årtier – så gør dig klar til en uge fyldt med anderledes oplevelser, når vi holder ”Årti Lejr”. Det kan være vi prøver lege som jeres forældre eller bedsteforældre legede da de var små, og måske dukker der noget gammelt teknik op, som det ikke er nemt at gætte, hvad har været brugt til. Derudover vil der selvfølgelig være alt det, der hører til på en lejr som f.eks. lege, løb, forkyndelse, lejrbål, workshop, godt kammeratskab og meget mere.

Der vil også være en hike, hvor de ældste (5-8 kl.) skal overnatte et hemmeligt sted og de yngste skal på en mini-hike. Vi er en hel masse ledere, der glæder os helt vildt til netop at se dig!

2021-boernesommerlejr-pdfSe alle informationer hér

Til forældrene 

Lejren starter søndag den 27. juni kl. 15.00 på Langbjerggård, Skyumvej 72, hvor der er indkvartering og kaffe/saftevand og kage inden forældrene sendes hjem. Derefter vil vi gerne se dem igen torsdag d. 1. juli til en fælles afslutning. Dette arrangement starter kl 18.55 og forventes afsluttet ca. kl. 21.00.

Pris

  • 495 kr. for det første barn - rabat 50 kr. for søskende.
  • 595 kr. for ikke medlemmer af KFUM og KFUK. Betaling ved tilmelding

 

Kontakt

  • Alex Dahl Jensen, Nors 97 98 10 06
  • Sandra Dahl, Thisted 29 37 44 95
  • Lasse Kamstrup, Thyholm 21 25 28 72
  • Merete K. Hedegaard, Bedsted 51 94 02 82